Promo pultovi

Promo pultovi

Promo pultovi i roll up baneri imaju široku primenu prilikom promocija i sličnih događaja. Daju jako puno prostora za štampu, pa time omogućuju našim klijentima da se raspišu i kreativno „opuste“.
Pored samih promocija, roll up baneri mogu da posluže, na primer, i vlasnicima restorana, ukoliko žele da iznesu svoju najbolju ponudu ispred restorana i time se približe gostima. Za takve situacije, postoji i takozvani A znak.

Kakve god da su vaše potrebe, vaš Zeppelin Pro saradnik je tu da Vam pomogne u odabiru i posavetuje Vas kako na najbolji način da se predstavite svetu.
Promo pultovi i roll up baneri su reklama koju će svi primetiti. Odlični su za promocije, seminare. Izaberite oblik koji vama odgovara i odštampajte vašu reklamnu poruku.

Promo pultovi, roll up baneri i panoi su svaki put prisutni prilikom određenih manifestacija ili promocija određene firme. Zbog malog prostora koji zauzimaju i velike površine kojim se ističu bitne stavke vaše firme, ovakav vid reklamnog materijala je idealan i predstavlja jedan od najboljih vidova reklame danas.

Prikazujemo jedan rezultat