Kišobrani

Kišobrani

Svaki promotivni artikal ima svoje prednosti i nedostatke. Neke koristimo zato što lepo izgledaju (power bank, držač za torbu, ogledalce, kačket, torba), neke zato što su nam neophodni u kancelariji (olovke, digitroni, flomasteri, držači za cedulje), a neke koristimo zato što nam daju ogroman prostor za štampu i mogućnost da nam print kaže sve što želimo da kažemo (majice, kišobrani ili roll up baneri).

Kišobran objedinjuje nekoliko „vrilina“, pa predstavlja jedan od najboljih mogućih poklona. Kišobran lepo izgleda, predstavlja najomiljeniji predmet koji posedujemo kada nas iznenadi letnji pljusak ili duga jesenja kiša, a takođe nudi jako puno prostora za štampu.

Suprostavljaju se mišljenja da li kišobran treba ukrasiti velikim logom firme ili diskretnim malim logom u uglu jednog polja, ali u tome i jeste lepota. Sa našim reklamnim kišobranima, imate mogućnost da se kreativno oslobodite i da birate šta želite i gde želite da napišete.

Pred Vama je izbor između malih kišobrana koji staju u džep, srednjih kišobrana sa automatskim ili manuelnim otvaranjem i zatvaranjem, pa sve do otmenih Golfer kišobrana.

Kišobrani su proizvod koji pored svoje standardne namene može da bude i odličan vid reklamiranja. U našoj ponudi možete naći veliki broj modela kišobrana, široku paletu boja, kao i pristupačne cene. Brendiranje se vrši tehnikom sito štampe na poljima kišobrana.

Prikazano 1–12 od 21 rezultata