Koferi

Koferi

Reklamni koferi, tj. koferi sa vašim logom su super ukoliko želite da Vaš logo dobije internacionalnu popularnost, a sam kofer je višestruko koristan I veoma vredan poklon.
Naši reklamni koferi dolaze u različitim veličinama, pa ste slobodni da izaberete koji Vam se najviše dopada…

Odabirom kofera birate reklamni materijal koji je ujedno povoljan i funkcionalan. Karakteriše ih odličan kvalitet i jako dobre cene.

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.