Swan

Swan

Broj artikla: ZZ1001

Stona lampa sa 14 LED dioda. Opremljena touch prekidačem koji dozvoljava odabir 3 različita intenziteta svetla, USB kablom za punjenje dužine 120 cm.

Jako mali potrošač, a veoma elegantno rešenje za stonu lampu.

Lampa dolazi u poklon pakovanju, sa upustvom, kablom i zaštitnom folijom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti komentar “Swan”

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.