2018. – Zlatna godina za reklamni materijal

Pozdrav posetioče,

Posle dužeg vremena, pišem ti kako bih sa tobom podelio radost i euforiju koju osećam pred nastavak ove godine. Naime, posao izrade reklamnog materijala i uloga pomagača drugim ljudima da što bolje i lepše poklanjaju trećim ljudima je uvek lep i uzbudljiv, ali ako se uvek ponavljaju isti artikli, može doći do zasićenja. Niti ja volim da svima prezentujem i savetujem jedne te iste notese, USB-ove, olovke ili šolje, niti klijenti vole da svake godine poklanjaju i zauzvrat dobijaju jedne te iste poklone.

Upravo su velike promene u ovogodišnjem asortimanu i novi trendovi u svetu reklamnog materijala ono što me je podstaklo da ti se obratim ovim putem i mogu sa sigurnošću da kažem da i najtvrdokorniji članovi višečlanih komisija za nabavku reklamnog materijala ove godine neće imati srca da kažu: „Pa ovo je sve isto kao prošlih godina!“. Reklamni materijal nikada nije dosadan.

2018. godina donosi nam mnogo lepih tehnoloških gedžeta, dosta stvari će da sija i svetli, neke imaju tekstilne spoljne površine (da, čak i notesi će biti od tekstila), USB-ovi će biti brži i većeg kapaciteta, majice mekše, a torba otporna na lopove.

Pokušaću da izbegnem da ovaj blog liči na one reklamne gde ljudi gledaju da pomenu što veći broj artikala i izreklamiraju sve od plastične olovke do dobro očuvanog Punta, 2003. godište, KAO NOV.

Ipak, ne mogu da propustim priliku da se pohvalim opasno lepom Swan lampom koja je velikom brzinom osvojila kako naša, tako i srca klijenata, a siguran sam da će Kinetic powerbank, sa svetlećim logotipom zauvek redefinisati onu čuvenu kafić kombinaciju „Telefon-ključevi“ u „POWERBANK koji SVETLI-telefon-ključevi“.

kinetic-power-bankNove stvari stižu velikom brzinom, probaću da ti pišem češće, kako bih te obavestio o novitetima, nekim svojim razmišljanjima i stvarima koje očekujemo u budućnosti. Nadam se da ću ti se u sledećem javljanju pohvaliti i super novim portalom, na kome ćemo objediniti sve što ste oduvek želeli da znate o reklamnom materijalu, ali o tom potom.

Do sledećeg čitanja,

Branislav Milošević

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.