Zeppelin voli ponedeljak #3

Dragi naši, budući da je Zeppelin posada ovog vikenda oženila jednog člana, ali i krstila dva najmladja člana iz omladinsko-bebećeg pogona, tema nakon još jednog veoma „radnog“ vikenda se sama nameće – timski rad.

Različite su definicije timskog rada, mogao bih u nedogled da izlistavam generičke citate na tu temu, ali u našem slučaju, u slučaju firme koja ima nameru da bude lider na polju reklamnog materijala, timski rad je pojava velikog zajedništva kada je gužva najveća i kada treba završiti puno stvari u kratkom vremenskom roku.

Upravo zahvaljuljući vrednom radu u prethodnom periodu, a uprkos činjenici da samo tokom ovog vikenda timski radili samo na unapređivanju glasovno-kafanskih sposobnosti, ja sam i ove nedelje u mogućnosti da vam predstavim nekoliko noviteta, koji će učiniti da reklamni materijal i biznis pokloni vaše firme zablistaju.

Prvi artikal koji želim da predstavim ove nedelje je ranac Trail

3427426_0023427426_001

Ovaj ranac sjajnih dimenzija 42 x 32 cm može da bude višestrko koristan, bilo da je za decu ili za odrasle. Na drugoj (desnoj) slici možete da vidite i da se ovaj ranac veoma lepo može spakovati u kompaktno pakovanje, koje se lako može odložiti bilo gde u kući i automobilu.

 

Drugi artikal na koji bih voleo da obratite pažnju je powerbank od 1000 mAh, koji je ujedno i privezak.

p324.190__b_2

Ovaj powerbank vam možda neće napuniti telefon do 100%, ali može uvek da bude sa vama, kao privezak na ključevima. Kućište mu je aluminijumsko, idealno za lasersko markiranje i na kraju krajeva, može biti jako lep privezak, a usput veoma koristan. Onima koji bi pomislili da 1000 mAh nije dovoljno, samo bih voleo da kažem da nama powerbank u najvećem broju slučajeva i treba kako bi nam produžio trajanje baterije dok ne stignemo do kuće, a to je uglavnom sat, dva ili tri. Za takve potrebe, ovo je idealan artikal.

 

Za kraj današnjeg izlaganja, hteo bih još jednom da vam predstavim naš Custom program.

gumeni-privezak-30 (Mobile)

Presrećni smo što možemo da vam ponudimo da napravite privezak ili USB „od nule“, prema svojoj želji i u dimenzijama koje vama odgovaraju. Mogućnosti su beskrajne, bilo da želite metalni ili gumeni privezak/USB, a sve što je potrebno je da nam pošaljete logotip i neku okvirnu zamisao, a naši vredni dizajneri će odraditi ostalo. Jedno je sigurno – unikatan reklamni materijal, kakav ljudi do sada nisu videli, ostaviće utisak na svakog vašeg poslovnog saradnika.

 

Do sledećeg ponedeljka, do sledećeg čitanja,

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.