Kako najbolje odabrati reklamni materijal za vaše potrebe?

Poštovani postojeći i budući klijenti firme Zeppelin Pro,

iskoristićemo ovaj blog da vas ukratko posavetujemo o načinu izbora firme i najboljeg reklamnog materijala koji odgovara vašim potrebama. Naime, u moru reklamnog materijala nije ni najmanje lako odabrati pravi. Pored toga što imamo 16 kategorija proizvoda reklamnog materijala i biznis poklona, pa u svakoj kategoriji po nekoliko stotina različitih artikala imamo i veliku želju da naš klijent odabere baš ono što će mu doneti željeni benefit.

Prvi korak u dobroj organizaciji nabavke reklamnog materijala je svakako dobar plan i priprema za odabir. Tako da mi preporučujemo svakome da prvo odredi cilj izrade reklamnog materijala. Nakon toga da definiše ciljanu grupu koja reklamni materijal ili biznis poklon treba da dobije, da li su to poslovni partneri, budući klijenti, zaposleni ili već neka druga grupa. Potom je važno odrediti budžet koji je potreban za ulaganje u gorenavedene već odredjene targete.

Takođe se mora prihvatiti da reklamni materijal nije trošak već ulaganje. Kao i svako ulaganje treba da bude odmereno, kako bi se napravio dobar odnos uloženog i dobijenog. Mi smo spremni da vam pomognemo u tome svojim iskustvom i predlozima. Nama nije cilj da naše klijente zatrpavamo reklamnim materijalom koji će trunuti u nekom magacinu i biti neiskorišćen. Imamo za cilj da klijent bude zadovoljan odabirom uz našu pomoć kako bi dugo sarađivali na obostrano zadovoljstvo.

Dođite da zajedno kreiramo vaš reklamni materijal kako bi onaj koji ga dobije shvatio šta ste tim poklonom želeli da mu poručite.

Čekamo vas.

Zeppelin Pro

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.