Auto oprema

Auto oprema je kategorija u kojoj možete naći korisne stvari koje morate imati u autu zimi. Veliki izbor artikala koji se koriste u automobilu ili služe za njegovu zaštitu.

Ovde možemo naći različite grebače za led, univerzalni odvijač sa nastavcima ili ćebence koje zauzima malo mesta u gepeku, a nikad se ne zna kada može zatrebati.

Naravno, kao i na svaki proizvod u firmi Zeppelin Pro i na ove proizvode možete odštampati željeni logo.

Prikazano 1–12 od 21 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.