Lampe

Baterijske lampe su oprema koju svaki automobil ili ranac za kampovanje mora imati.

Kada govorimo o poklonima koji imaju veliku upotrebnu vrednost, ne smemo nikad zaboraviti na lampe i njihovu sposobnost da nam pomognu u raznim mračnim situacijama..
Reklamne lampe u našoj ponudi se razlikuju po vrsti sijalice, po tipu baterije, a i ove godine je u ponudi prošlogodišnji hit – dinamo lampe.

Baterijske lampe su idelalan reklamni material za sve one kojima je lampa na neki način svakodnevno potrebna, od automehaničara, preko doktora koji pregleda grlo pa sve do kampera koji bi bez lampe, noću imali velikih poteškoća u mraku… U zavisnosti od potrebe, baterijska lampa može biti idealan biznis poklon za vaše poslovne prijatelje i saradnike.

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano 1–12 od 17 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.