Merni pribor

Metar zidarski, metar krojački, unimer (nonius) čekaju da dobiju vaš logo i počnu da se koriste za ono za šta su namenjeni.

Budite sigurni da će ovi artikli proći kroz stotine ruku i pomoći da se izmeri hiljade dimenzija po metodi triput meri, jednom seci.

Merni pribor je pogodan poklon za majstore, radnike u proizvodnji. Poklon iz ove kategorije će im značiti u svakodnevnom poslu, a oni će korišćenjem ovih artikala reklamirati vašu firmu.

Prikazano svih 11 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.