Metalni privesci

Ukoliko smatrate da ste videli sve, te Vas privesci od plastike, sjajnog metala ili privesci od drveta više ne oduševljavaju, mi sa ponosom nudimo custom made priveske od gume u obliku koji Vi poželite. Zajednickim snagama, dizajniracemo privezak u obliku flaše, lopte, znacke ili nekog vašeg omiljenog proizvoda.

Ukoliko želite originalan reklamni poklon, pravljen specijalno po vašoj želji, onda su gumeni privesci prava stvar za vas. Na vama je da osmislite šta želite a mi smo tu da to napravimo za vas.

Prikazujemo jedan rezultat

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.