Digitalna štampa

Digitalna štampa svih formata je usluga koju sa ponosom nudimo našim klijentima. Zahvaljujući tome, možemo Vam ponuditi:

  • brendirane promo pultove,
  • roll up banere,
  • reklamne kese sa vašim logom,
  • fascikle kreirane po vašoj želji ili
  • notese na kojima je svaka strana dizajnirana prema vašoj pripremi.

Šta je digitalna štampa?

Digitalni štampa je vid štampanja slika, tekstova, logoa i drugih aplikacija koja koristi savremenu tehnologiju koja doprinosi kvalitetu same štampe ali i ekonomičnosti. Digitala štampa se koristi za manje i srednje tiraže flajera i plakata u punom koloru, a nove mašine i savremeno doba su nam dali mogućnost da u punom koloru brendiramo i plastične hemijske olovke, upaljače, power bankove i druge artikle sa pogodnom površinom. Digitalne štampa dolazi u raznim formatima, uključujući PNG, JPG i TIFF. Digitalne štampa nudi brojne prednosti u odnosu na tradicionalnu štampu zbog zvoje sposobnosti da se okreće, menjaja, rotiraja i lako se slike koje se štampaju.

Primena digitalne štampe

Pored toga, digitalne štampa se  može primenjivati na raznim papirima i kartonima, a kada se pravilno hermetički zatvori, mogu se koristiti sa raznim sredstvima za bojenje, uključujući obojenu olovku, pa čak i akvarele. Digitalna štampa se najčešće koristi za:

  • Izradu manjih i srednjih tiraža flajera,
  • Brendiranje hemijskih olovki,
  • Brendiranje upaljača,
  • Brendiranje Power bank uredjaja,
  • I drugih artikala.

 

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano svih 2 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.