Promo pultovi

Promo pultovi i roll up baneri imaju široku primenu prilikom promocija i sličnih događaja. Daju jako puno prostora za štampu, pa time omogućuju našim klijentima da se raspišu i kreativno „opuste“.
Pored samih promocija, roll up baneri mogu da posluže, na primer, i vlasnicima restorana, ukoliko žele da iznesu svoju najbolju ponudu ispred restorana i time se približe gostima. Za takve situacije, postoji i takozvani A znak.

Kakve god da su vaše potrebe, vaš Zeppelin Pro Beograd saradnik je tu da Vam pomogne u odabiru i posavetuje Vas kako na najbolji način da se predstavite svetu.
Promo pultovi i roll up baneri su reklama koju će svi primetiti. Odlični su za promocije, seminare. Izaberite oblik koji vama odgovara i odštampajte vašu reklamnu poruku.

Promo pultovi, roll up baneri i panoi su svaki put prisutni prilikom određenih manifestacija ili promocija određene firme. Zbog malog prostora koji zauzimaju i velike površine kojim se ističu bitne stavke vaše firme, ovakav vid reklamnog materijala je idealan i predstavlja jedan od najboljih vidova reklame danas.

Prikazujemo jedan rezultat

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.