Reklamne kape, šeširi i šalovi

Šeširi i kape, još uvek nemaju veliku popularnost u svetu reklamnog materijala. Mi, u Zeppelin-u, smo spremni da tome stanemo na put, pa smo rešili da dodatno obogatimo ponudu kapa, šalova i šešira, a na njih takođe mogu ići sito štampa ili vez.

Opremite vaše zaposlene pred hladnu zimu, a oni će Vam uzvratiti tako što će u stilu najboljih modela nositi kapu sa vašim znakom.

Svake zime, pri niskim temperaturama i hladnom vetru, šeširi, kape i šalovi postaju vodeći modni detalj i kao takvi u idealni su za brendiranje, jer su svakodnevna potreba zimi pri niskim temperaturama i hladnom vetru. Svako će voleti vaš izbrendirani šešir, kapu ili šal, ukoliko će ga grejati kada je najhladnije…

Prikazano 1–12 od 15 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.