Digitroni

Digitron je neizbežan inventar svake kancelarije, čak se može reći da je sastavni deo svakog radnog stola.

Dakle, računica je jasna: 50 zaposlenih, 15ak radnih stolova, 10-15 digitrona po firmi… zašto svaki digitron u vama prijateljskoj firmi ne bi imao vaš logo na sebi? Nema razloga.

Za sve one kojima je posao da barataju sa mnogo cifara, digitron je neizostavna stavka svakog zaposlenog. Kod ljudi kod kojih je posao dosta vezan za upotrebu digitrona, jako je bitno da se vizuelno lepo izbrendiran logo nađe na kvalitetnom digitronu, pa se na taj način jako dobro dolazi do željenog reklamiranja firme kroz reklamni materijal.

Prikazujemo jedan rezultat

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.