Kancelarijski pribor

Kategorija reklamni kancelarijski pribor nam donosi različite korisne stvarčice koje se mogu naći u jednoj kancelariji.

Od različitih modela stiker obeleživača, preko 3 vrste jako lepih biorazgradivih notesa sa olovkom, pa sve do kusoara i popularnih „kasica prasica“.

Odaberite logo koji želite, odaberite držač beleški koji Vam se dopada, a mi ćemo Vam dostaviti super reklamni proizvod.

Kancelarijski pribor su sitnice neophodne za obavljanje svakodnevnih poslova. Kao takve predstavljau odličan izbor za vašu reklamu koju će sigurno mnogi videti.

Prikazano 1–12 od 51 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.