Vizitari

Vizitari su veoma otmen detalj koji Vam pomaže da vaše vizit karte prežive nedelje I nedelje putovanja u vašem zadnjem džepu.

Odlični su za gravuru, čuvaju vaše vizitke I odaju odličan utisak zahvaljujući kvalitetnim materijalima od kojih su izrađeni.

U našoj ponudi imate nekoliko različitih modela, nećete pogrešiti koji god da izaberete, a o ukusima ne vredi raspravljati.

Vizitari su prigodan reklamni poklon za vaše poslovne saradnike. Karakteriše ih elegancija koja može biti upotpunjena uštampavanjem vašeg loga laserskim markiranjem.

Prikazano svih 8 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.