Reklamni kišobrani

Svaki promotivni artikal ima svoje prednosti i nedostatke. Neke koristimo zato što lepo izgledaju (power bank, držač za torbu, ogledalce, kačket, torba), neke zato što su nam neophodni u kancelariji (olovke, digitroni, flomasteri, držači za cedulje), a neke koristimo zato što nam daju ogroman prostor za štampu i mogućnost da nam print kaže sve što želimo da kažemo (majice, kišobrani ili roll up baneri).

Kišobran objedinjuje nekoliko „vrilina“, pa predstavlja jedan od najboljih mogućih poklona. Kišobran lepo izgleda, predstavlja najomiljeniji predmet koji posedujemo kada nas iznenadi letnji pljusak ili duga jesenja kiša, a takođe nudi jako puno prostora za štampu.

Suprostavljaju se mišljenja da li kišobran treba ukrasiti velikim logom firme ili diskretnim malim logom u uglu jednog polja, ali u tome i jeste lepota. Sa našim reklamnim kišobranima, imate mogućnost da se kreativno oslobodite i da birate šta želite i gde želite da napišete.

Pred Vama je izbor između malih kišobrana koji staju u džep, srednjih kišobrana sa automatskim ili manuelnim otvaranjem i zatvaranjem, pa sve do otmenih Golfer kišobrana.

Kišobrani su proizvod koji pored svoje standardne namene može da bude i odličan vid reklamiranja. U našoj ponudi možete naći veliki broj modela kišobrana, široku paletu boja, kao i pristupačne cene. Brendiranje se vrši tehnikom sito štampe na poljima kišobrana.

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano 1–12 od 27 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.