Kuhinjski setovi

Pokvarili ste upaljač dok ste pokušavali da otvorite pivo?

Sve viljuške u kući ste pokrivili otvarajući flaše/tegle?

Uz naše otvarače za pivo koji samo čekaju vaš logo, Vama I vašoj ciljnoj grupi nikada neće nedostajati otvarača u kući.

Pored otvarača, u ovoj kategoriji imamo i nešto za zaboravne domaćice, a tu je i sve popularnija termo šolja, za one koji nemaju naviku da ustanu na vreme za posao, pa moraju prvu jutarnju kafu da piju usput!
Kuhinjski setovi su sitnice bez kojih ne možemo. Odaberite neki od reklamnih artikala koji će poneti logo vaše kompanije.

Prikazano 1–12 od 145 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.