Vinski setovi

Zeppelin pro nudi 10ak vrsta predivnih vinskih setova. Bilo da želite samo jedan otvaraš za vino ili želite ozbiljniju varijantu otvarača sa drvenom poklon kutijom, tu smo da Vam pomognemo.
Drveni delovi se odlično slažu sa laserskom gravurom, pa sa našim vinskim setovima poklanjate ljudima proizvod koji će sigurno držati na najlepšem mestu u kući, rame uz rame sa najlepšim ukrasima za dom.

Vinski setovi su kvalitetan poklon koji će obradovati vaše saradnike. Uštampavanje se vrši laserskim markiranjem koje daje dodatnu notu elegancije ovom reklamnom poklonu.

Prikazano 1–12 od 14 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.