Pribor za pisanje

Pribor za pisanje je van svake konkurencije najpopularniji reklamni materijal. U ovoj grupi reklamnog materijala možete naći olovke svih veličina, oblika, boja. Reklamne olovke u našoj ponudi su najčešće plastične ili metalne, s tim što imamo i par primeraka drvenih olovaka.

Svaka olovka na koju izbrendirate svoj logo će lako naći svog vlasnika, a pakovana u lepo poklon pakovanje, predstavljaće odličan poklon za svaku priliku.

Prikazano 1–12 od 128 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.