Markeri i flomasteri

Markeri i flomasteri su veoma praktična stvar kada Vam treba poklon za veću grupu dece. Super zanimljivi markeri, sa do 5 različitih boja i vašim brendom preko svega toga… teško je zamisliti bolji način da se dopre do najmlađih, a svi znamo da je njima nemoguće reći „NE“.

Kada dete dođe kod roditelja i zamoli ga da mu kupi baš vaš proizvod, biće Vam više nego drago što ste mu omogućili da šara kuću baš vašim flomasterom.

U poslovnom svetu, markeri i flomasteri spadaju u pribor za pisanje koji služi za obeležavanje i naglašavanje bitnih stvari koje smo zapisali. Nudimo Vam veliki izbor raznih oblika i kombinacija boja.

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazujemo jedan rezultat

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.