Reklamne plastične olovke

Brendirane plastične hemisjke olovke, uz kalendare, predstavljaju najzastupljeniju vrstu reklamnog materijala. Uz malo ulaganje, dobijate pozamašam broj olovaka sa vašim logom i podacima, koje, ako dobro izabarete i dizajnirate, neće imati nikakav problem da nađu put do stotina prstiju i hiljada očiju.

Na plastičnim olovkama radimo tampon ili digitalnu štampu, što nama i Vama omogućava da odaberete vesele boje, odnosno pogodite boje vaše firme.

Dakle, reklamne hemijske olovke su najopširnija oblast, a Vi smislite makar okvirno šta želite, pa pozovite nas da Vam pomognemo da se to uobliči u odličan poklon.

Plastične olovke su reklamni materijal idealan za masovne poklone. Karakteriše ih povoljna cena i jednostavna (brza) štampa. Najčešća tehnika štampe na ovim olovkama je tampon štampa.

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano 1–12 od 48 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.