Setovi olovaka

Setovi od 2 metalne olovke ili Regent setovi sa jednom ili vise olovaka čine veoma dobar poklon koji na prvu loptu ostavlja bez daha. Super regent brendirana olovka, sa jako kvalitetnom minom I tankim otiskom, predstavlja koristan poklon koji će Vaš prijatelj ili saradnik moći da koristi, ali će veoma lepu poklon kutiju moći da ostavi na stolu, kao veoma kvalitetan ukras.

Kod ovih olovaka, zanimljivo je što nam pored samih olovaka možemo brendirati I kutije, pa sve u kompletu dobijamo odličnu reklamnu alatku.

Setovi olovaka su originalan poklon koji će obradovati vaše poslovne partnere I prezentovati vašu firmu u najboljem svetlu. Karakteriše ih savremeni dizajn i ekskluzivna pakovanja. Nenametljiv, ali vrlo upečatljiv poklon.

Ljubitelji pribora za pisanje pribegavaju setovima koje sačinjavaju kombinacije pribora za pisanje. Nudimo veliki izbor kombinacije plastičnih olovaka, metalnih olovaka, drvenih olovaka kako grafitnih tako i hemiskih olovaka.

U zavisnosti od materijala od kog su izrađene mogu se brendirati tampon štampom, gravurom.

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano 1–12 od 13 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.