Reklamni privesci

Reklamni privesci dolaze u raznim oblicima i velicinama. Ima ih sa razlicitim korisnim funkcijama i od razlicitih materijala.

Svakome u nekom trenutku zatreba malo svetla na mracnim stepenicama ili otvarac za pivo, kako ne bi morao da traži (i pokvari) prijateljev upaljac.
Kod nas, u firmi Zeppelin Pro, privesci mogu biti brendirani na više nacina. Našim klijentima su na raspolaganju sito štampa, gravura, 3D stikeri ili, pak, suvi žig na staromodnim, a uvek efektnim, kožnim privescima.

Privesci su jednostavan poklon, a uvek dobro sredstvo reklamiranja. Nudimo vam veliki izbor reklamnih privezaka, koji će reprezentovati vašu firmu na jedinstven način.U zavisnosti od materijala na privescima se može raditi tampon štampa ili lasersko markiranje.

Privesci su danas među najupečatljivijim reklamnim materijalom jer su vam ključevi svakog dana potrebni. Bilo da su od kuće, posla, kola ili nečeg drugog, na njma ce uvek biti okačen privezak koji će svakodnevno da bude pred očima Vašeg klijenta i da ga podseća na dobar i lep biznis poklon, a vi ćete kroz privezak imati dugoročni reklamni material za širok spektar klijenata i poslovnih partnera

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano 1–12 od 75 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.