Trakice i ID kartice

ID kartice i trakice se naširoko koriste za identifikaciju zaposlenih (u slučaju ID kartica), a mogu imati dobru primenu i na seminarima i drugim sličnim masovnim skupovima.

Logo vaše firme na trakici, ime zaposlenog ili gosta na kartici i vizuelno dobijate veoma uređenu firmu/seminar/skup.

ID trakice su pogodan poklon na promocijama i press konferencijama. Trakice se mogu koristiti i za flash memorije, ključeve, mobilne telefone…

Trakice na koje smo u mogućnosti da zakačimo ID karticu najčešće se koriste za nošenje ID kartica zaposlenih na kojima se se vide potrebne lične informacije o zaposlenom. Trakice se mogu nositi oko vrata ili ruke.

Prikazano 1–12 od 20 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.