Lepota

Može li Vaš logo biti bolje izreklamiran nego iz ruku lepe mlade dame koja se ogleda ogledalcem koje je izbrendirano po vašoj želji?

Ogledalca, manikir setovi i slične stvari u veoma dobrom kvalitetu sa slikom vašeg cenjenog brenda mogu naći put do svake ženske torbe, a odatle će ime vaše firme već naći put do slave.

Veliki izbor idealnih poklona praktičnih za ulepšavanje u svakom trenutku.

Prikazano 1–12 od 29 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.