Sport i zabava

Deca su pravo bogatstvo. Pokloniti detetu frizbi, znojnicu ili loptu za plažu može izazvati divne emocije, a svi dobro znamo da je deci teško reći „NE“ kada se opredele za nešto

Sport je aktivnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sa ponudom naših proizvoda u mogućnosti ste i u takvim trenutcima da budete sa Vašim potrošačima. U ponudi imamo veliki izbor lopti, frizbija, znojnica i ostalih proizvoda koji mogu ispratiti sport i zabavu.

U zavisnosti od materijala od kog su izrađeni proizvodi možemo ih brendirati sito štampom, tampon štampom, preslikačem, itd.

Prikazano 1–12 od 21 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.