Stoni reklamni satovi

Stoni satovi predstavljaju na neki način predstavljaju mlađu braću zidnih satova. Češće se primenjuju u kancelarijama, nego u domovima, ali imaju isti zadatak. Tu su da se nađu korisniku, uvek prikažu tačno vreme, a u zavisnosti od tipa stonog sata koji izaberete, možete u njemu drzati olovke, poruke ili podsetnike.

Logo se štampa tako da bude vidljiv korisniku, kojeg konstatno podseća ko mu je pravi biznis partner i koga prvog da pozove u surovom svetu u kom je konkurencije previše.

Savremeni dizajn omogućuje da ovi satovi imaju višenamensku funkciju, pa tako mogu da služe kao stalak za olovke, sadrže termometar, kalendar…

Stoni satovi su jako funkcijonalni pokazatelji vremena. Namenjeni su za stajanje na stolu ili nekoj komodi pa kao takvi ne zauzimaju mnogo prostora.

U zavisnosti od materijala od kog su izrađeni mogu se brendirati tampon štampom, digitalnom štampom i gravurom

Stoni satovi imaju veliku primenu kako poslovno tako i u privatne svrhe. Dobrim brendiranjem imaćete jako dobar reklamni material koji će svakodnevno vaši prijatelji i poslovni partneri gledati.

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano svih 2 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.