Zidni reklamni satovi

Zidni satovi su u svetu reklamnog materijala po stažu rame uz rame sa kalendarima. Ne postoje dva reklamna artikla koji bolje opisuju istoriju promo biznis poklona.
Zidni sat, sa jednostanvnim printom loga (najčešće ispod kazaljki) ide na zid, pokazuje tačno vreme (ili bar uvek znamo tačno koliko kasni ili žuri), a diskretno odštampan logo ulazi duboko u podsvest svakog korisnika sata.

Zidne satove karkteriše veliki broj modela i boja, kao i dodatne funkcije kao što su merači temperature I vlažnosti. Sastavni su deo enterijera svakog poslovnog prostora, doma i kao takvi prestavljaju prikladan poklon za svaku priliku.

Zidni satovi su jako praktični i funkcionalni. Pored toga što zauzimaju jako malo prostora, mogu sa svojim dizainom znatno da poboljšaju izgled prostorije. Nudimo veliki izbor zidnih satova, raznih modela, veličina i boja.

U zavisnosti od mataerijala od kog su izrađeni mogu se brendirati tampon štampom, digitalnom štampom, gravurom.

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano svih 8 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.