Gedžeti

Autopunjači sa džekom za USB su sve korisniji svakodnevnim razvojom tehnologije. Ovaj konverter rupe za upaljač u USB port vam daje mogućnost da u vašem vozilu punite telefon, tablet, laptop ili uključite ručni frižider. Logo firme ili dobro osmišljenog brenda samo dodatno ulepšava ovu korisnu alatku.

Autopunjači su dličan reklamni poklon za osobe koje su često na terenu I koje dosta putuju. Generalno, auto punjači su adapteri za dopunu baterija mobilnih uređaja koji imaju USB prikljucak, pa je duže putovanje bez njih je u današnje vreme nemoguće zamisliti. Izbrendirajte na najbolji mogući način Vašu firmu i garantovano će klijenti koji većinu vremena provode u kolima, stalno imati u vidu autopunjač specijalno izbredniran logom Vaše firme. U zavisnosti od materijala od kog su izrađeni mogu se brendiirati tampon štampom, sito štampom ili gravurom.

Bluetooth zvučnik je gedžet koji Vam je bar 20ak puta u životu očajnički zatrebao prilikom, npr, uživanja u prirodi sa društvom. Koliko puta se desilo na nekom roštilju da vlasnik najbližeg automobila ugasi muziku, jer mu je akumulator na izmaku.

Za takve situacije, odličan je Bluetooth zvučnik, koji se puni preko USB kabla, a veoma lako komunicira sa telefonom i vašu omiljenu muziku pušta u svim situacijama.
Bluetooth zvučnici lako staju u svaki džep, divno prihvataju brendiranje, jer se razmišljalo o tome kada se ostavilo mesta u vidu velikih ravnih površina.

Prikazano 1–12 od 85 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.