Konferencijske torbe i torbice

Konferencijske torbe sa vašim logom su među najpoželjnijim artiklima prilikom organizacije seminara i sličnih događaja gde je velikom broju ljudi potrebna lepa torba u koju mogu da ubace sav materijal.
Idealno je tu potrebu iskoristiti i staviti logo vaše firme na jednu od mnogih torbi u našoj ponudi.

Logo se nanosi sito štampom ili preslikačem i ukoliko dobro izaberemo i uklopimo tip torbe i boje, možete biti sugurni da će je oni kojima poklonite torbu još jako dugo nositi i time dati vašem logu odličnu izloženost.

Konferencijske torbe su odličan promo materijal koji će reklamirati vašu firmu na svim skupovima, seminarima, a u ponudi imamo veliki broj modela i boja.

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano 1–12 od 28 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.