Rančevi

Rančevi su jako bitan deo opreme među današnjom omladinom.

Svakodnevno nosimo sve više stvari sa sobom (telefon, laptop, punjač, fascikla sa dokumentima….), pa je ranac neophodan u ovoj modernoj svakodnevnici (ružna rečenica, može lepše)
Na naše reklamne rančeve možete odstampati ili izvesti logo vaše firme i time dobiti odličan modni detalj koji će svako želeti da nosi.

Rančevi su idealan reklamni material jer imaju veliki spektar korišćenja (za sport, putovanja, posao,…)
Na najbolji način osmislite kako ce stajati logo Vaše firme na rancu i zamislite koliko samo ljudi u toku dana vidi logo Vaše firme i pročita vašu reklamnu poruku, ako vlasnik ranca od kuće do posla koristi dva ili više autobusa. Nepogrešiv reklamni material na dug vremenski period.

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano 1–12 od 60 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.