Plastični upaljači

Plastični upaljači su među omiljenim reklamnim proizvodima u firmama u kojima pušači odlučuju o nabavci rekalmnog materijala. Pružaju sasvim dovoljno prostora da se sito ili tampon štampom prenese odgovarajuća poruka ili logo, a uglavnom veliki tiraži ovog artikla dozvoljavaju i prikrivaju često gubljenje upaljača. Sa druge strane, odlična stvar kod ovih upaljača je što će i nakon što ih vi izgubite ili zaturite u nečiju torbicu, upaljač sa logom vaše firme nastaviti da Vas reklamira gde god se nalazio.

Plastični upaljači su najekonomičniji reklamni poklon, pogodni za tampon štampu i lako uštampavanje loga u više boja. Zbog svoje široke primene, predstavljaju eklamni rekvizit koji će videti veliki broj ljudi.
Plastični upaljači mogu biti raznih oblika, veličina i boja. Plastični upaljači predstavljaju zanimljiv odnos materijala od kog su napavljeni i svrhe kojoj su namenjeni. Pravljeni su od kuvane plastike i kao takvi su jako istrajani u svojoj svrsi.

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano 1–12 od 15 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.