Metalni upaljači

Metalni upaljači su vrsta reklamnog materijala koju nećete izgubiti olako. Svaki brendirani metalni upaljač dolazi u svojoj zasebnoj kutiji (koja takođe može da se brendira) i u kombinaciji sa laserskom gravurom ostavlja fenomenalan efekat na onoga kome se poklanja.

Pored laserske gravure, koja je, bez dileme, odlično rešenje, preporučujemo i digitalnu štampu na primer na upaljaču Army 100. Odličan upaljač, full color poruka i dobro pakovanje, čine ovaj artikal jednim od najboljih u našoj širokoj ponudi.

Prikazano 1–12 od 16 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.