Reklamni USB

Danas, svako želi da od svog biznisa napravi brend. Preduzetnici se služe raznim kreativnim nacinima da promovišu svoj posao i predstave ga potencijalnih klijentima. Efekat promo materijala u mnogome zavisi od same marketing strategije. Postoji mnogo razlicitih alata koji mogu da pomognu u promovisanju.

Custom USB flash je veoma popularan reklamni materijal u današnjem marketing svetu. Veliki broj kompanija promoviše svoj brend uz pomoć popularnih “fleševa”, pošto su upoznati sa mnogim prednostima koje ovaj artikal ima u današnjem digitalnom svetu.

Možete jednostavno preneti i presnimiti ogromne količine podataka uz pomoc USB fleš drajva. Zato ih puno ljudi koristi na dnevnom nivou za pesme, video materijal ili digitalna dokumenta (PDV, .doc i druge). Ovaj uredaj može biti beskrajno koristan za vaš biznis i promociju istog.

Gotovo svi brendovi promovišu svoj biznis putem USB fleš memorije sa printom. Na fleš se može odštampati logo, web adresa, ili neke druge bitne informacije.

U našoj ponudi možete naci 20ak razlicitih modela USB fleš memorija. Svi ponudeni USB-ovi mogu doci u varijanti od 4, 8 ili 16 gigabajta memorije.

Pored standardnih, predefinisanih modela, veoma smo ponosni što možemo da ponudimo USB memorije potpuno proizvoljnog dizajna. Naime, u dogovoru sa Vama, od materijala koji je mešavina gume i silikona, možemo napraviti kucište za Vaš USB fleš u bilo kom obliku. Bilo da želite džak, oblak, kocku ili valjak, bilo da želite da bude u žutoj, plavoj ili roze boji, mi Vam to možemo ostvariti.

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano 1–12 od 47 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.