Flash memorije

USB Flash memorije su danas jedan od najpopularnijih poklona u svetu rekalmnog materijala. Veliki broj kompanija danas predstavlja svoje brendove uz pomoć izbrendiranih USB fleševa.
Naši USB fleševi dolaze u različitim oblicima, pa tako možete uzeti fleš u obliku ključa, kreditne kartice ili čak USB u obliku hemijske olovke.

Na raspolaganju su vam USB-ovi kapaciteta 4, 8 i 16GB, a USB memorijske stikove (kako se pravilno zovu) možete brendirati uz pomoć laserske gravure, sito štampe, digitalne štampe ili, pak, pomoću 3D stilkera.

USB fleš je uređaj bez kog ne možete zamisliti svoj dan. U savremenim uslovima poslovanja predstavlja nešto bez čega se ne može i kao takav će učiniti vašu reklamu dostupnu velikom auditorijumu. Odličan izbor ukoliko želite da poklonite partneru reklamni poklon koji je ujedno i funkcionalan.

Poštovani,
trenutno smo u fazi izrade novog sajta koji će imati za zadatak da Vam još bolje pomogne da pronađete pravi reklamni materijal.

Do tada, molimo za razumevanje što ponuda nije adekvatno prikazana i što artikli i cene nisu relevantni.

Najveći i najčešće traženi deo ponude možete pogledati u ova dva kataloga:Ukoliko Vam je potrebno nešto što se ovde ne može pronaći, slobodno nas kontaktirajte. Naši savetnici prodaje će imati pravi predlog za Vas.

Prikazano 1–12 od 38 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.