XD

XD je svetski priznat proizvođač ekskluzivnog reklamnog materijala iz Holandije. Sedište firme se nalazi u gradu Rijswijk, dok se velike regionalne kancelarije nalaze u Nemačkoj, Francuskoj, Skandinaviji, Španiji, Italiji, Rusiji i Šangaju.

Firma je osnovana 1986. godine, a od tada je obezbedila brojne nagrade i pojedinačna dostignuća, bilo da pričamo o firmi ili artiklima pojedinačno.

Kompletnu ponudu možete pogledati na sajtu: https://www.xindao.com/en-gb/ , a mi vam stojimo na raspolaganju ukoliko poželite da vaš reklamni program krasi bilo koji od ovih više nego kvalitetnih artikala.

Prikazano 1–12 od 93 rezultata

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.