Majice sa natpisima kao vodeći reklamni materijal

Marketing u funkciji ostvarenja odličnih promotivnih ciljeva ima veliku ulogu u svakoj kompaniji, bez obzira na njenu delatnost, veličinu i pokrivenost. Promocija je značajan deo marketing miksa koji treba da daje mnogostruko veće poslovne rezultate ukoliko se posveti pažnja i izvrše pravilna ulaganja novca.

Jedan od vodećih promotivnih materijala kompanija jesu majice sa natpisima. One su tradicionalan, a ujedno i vrlo moderan način da se firma istakne, prepozna i ujedno daruje kvalitetan komad osobama i organizacijama od značaja. 

Majice sa natpisima povećavaju svest javnosti

Ono što je vidljivo, primećeno i zapaženo u biznisu sigurno su promotivni materijali. Majice sa natpisima upravo su potpuno jasan način privlačenja pažnje javnosti. To je značajan cilj kompanija, zato se i realizuje štampa na majicama – jer se nose svakodnevno i u velikom broju prilika. Upravo iz tog razloga, veliki je obim tražnje i prodaja majica sa natpisima se ne smanjuje, bez obzira na izgled – bilo motivacionim porukama, nazivom preduzeća, logotipom ili drugim dizajnom. Svest javnosti povećava se sa svakim pogledom, komentarom i izazivanjem pažnje. Štampanje majica je veoma troškovno i promotivno efikasan način da se javnost upozna sa kompanijama, aktivnostima i uvide da ulažu napore u promotivne aktivnosti. 

Majice sa natpisima su koristan reklamni poklon

Iako primarno služe reklamiranju preduzeća, majice sa natpisima predstavljaju adekvatan poslovni poklon koji se daruje velikom broju interesnih strana. Ključni stejkholderi su svakako kupci, dobavljači, distributeri, ali i brojne organizacije, banke i institucije. Majica sa smešnim natpisom, slikom, porukom ili drugim unikatnim dizajnom vrlo je popularna među svim generacijama i zato je poželjan poklon u svakom trenutku. Bez obzira da li su u pitanju majice sa natpisima za muškarce ili žene, često se mogu nositi univerzalno. Neko će majicu nositi na sportskim aktivnostima, svakodnevno, do prodavnice, na putovanju i drugim prilikama, ali jedno je sigurno: radi se o vrlo funkcionalnom poklonu, sa odličnim marketinškim efektima i povoljnom cenom izrade i štampe. 

Majice sa natpisima utiču na kreiranje lojalnosti

Bez obzira na to što prodaja majica sa natpisima nameće novčani izdatak koji nije visok, rezultati i zadovoljstvo koje daje osobama kojima se daruju su ogromni. Uz to, štampa na majicama danas je vrlo razvijena, savremena i kvalitetna, pa daje mnogo veći poklon i efekat u poređenju sa cenom.  Ljudi vole poklone – bilo za veći obim kupovine, proslave važnih datuma, nagradne igre i slično. Samim tim, jasno je da će svaka majica sa natpisom za muškarce ili žene biti dobrodošla, posebno kao besplatan dar. Tim aktivnostima, često postaju lojalni potrošači, dobavljači i drugi saradnici, kada uvide da kompanija misli na njih, neguje saradnju i učvršćuje poverenje.

Majice sa natpisima su način reklamiranja sa tradicijom

Majice sa natpisima postoje dugi niz godina, i to od klasičnih belih sa crno-belom štampom, do današnjih nešto inovativnijih i savremenijih. Danas, majice sa natpisima kreiraju se u najrazličitijim modelima: raznih boja, sa trodimenzionalnim ilustracijama, unikatnim logotipima, neverovatnim spektrom boja i specijalnim ispisivanjem slova. Popularne su i majice sa natpisima neonskih boja koje svetle u mraku, pa omogućavaju vidljivost poruke i danju i noću. Štampa na majicama u svrhu reklamiranja je dobar način prodiranja do ciljnih tržišnih segmenata, grupa i javnosti generalno. Čak i ko ne nosi majicu, videće drugu osobu koja nosi, pa to može uticati na razvoj interesovanja, što je prvenstveni efekat reklamiranja. 

Majice sa natpisima jednostavan su način da kompanije dođu do poznatosti u širokim masama ljudi. Uz vrlo nisku cenu, omogućavaju štampu velikog broja komada, što predstavlja upravo jedan od najpovoljnijih načina reklamiranja. Ipak, uz odličnu cenu i obično veleprodajne ugovore, omogućava se veliki reklamni efekat kroz usmenu propagandu i razvijanje zainteresovanosti za posećivanjem sajta i prodajnih objekata kompanija. 

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.