AIR 5W WIRELESS CHARGING NOTEBOOK WITH 5000mAh POWERBANK

Broj artikla: P774.052

Ova korica sveske vam omogućava da sastanke održavate u velikom stilu.

Prednja maska ima bežičnu podlogu za punjenje za vaš pametni telefon. (Android najnovije generacije, iPhone 8 i novije verzije).

Stariji telefoni i tableti se mogu puniti preko USB portova pomoću eksterne banke snage 5.000 mAh. Ulaz: 5.0V / 2.1A. Izlaz 1: 5.0V / 2.1A. Izlaz 2: 5,0 V / 2,1 A. Bežični izlaz: 5 V.

Sviđa Vam se ovaj artikal?

Pošaljite upit

Recenzija

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti komentar “AIR 5W WIRELESS CHARGING NOTEBOOK WITH 5000mAh POWERBANK”

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.