Ontario

Broj artikla: 60.917

Rokovnik B5 formata. Odštampan na offset krem papiru, sa ukupno 240 strana. Knjižni deo sadrži deo za upisivanje ličnih podataka, trogodišnji kalendar, mesečni planer, merne jedinice,rastojanje između gradova u Evropi I region korisne web adrese I imenik. Knjižni blok je nedatumiran. U zadnjem delu knjižnog bloka se nalazi Auto karta Evrope sa ukupno 16 strana, odštampana u punom koloru. Korica je urađena od termo PU materijala koji je pogodan za suvi žig. Korica je sa džepom za dokumenta na prednjoj strani.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti komentar “Ontario”

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.