Apple Powerbank

Broj artikla: ZM001

Powerbank metalnog kućišta, koje dolazi u tri različite boje.

Kapacitet ove eksterne baterije je 5000 mAh, a opremljena je veoma lepim meračem kapaciteta  i elegantnim kablom za Android i iOS uređaje, koji može da služi i kao privezak.

Legura metala od koje je kućište napravljeno je idealna za tampon i digitalnu štampu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti komentar “Apple Powerbank”

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.