BAMBOO 5W WIRELESS CHARGER WITH PHOTO FRAME

Broj artikla: P308.139

Bambusov bežični okvir za fotografije sa bambusovom bazom za bežično punjenje i akrilni (15 k 10 cm) okvir za fotografije. Uključuje 150 cm TPE kabl za mikro punjenje bez PVC-a. Sa gumenim vrhovima na dnu kako biste izbegli klizanje predmeta. Kompatibilan sa svim uređajima sa omogućenim QI-jem, kao što su Android najnovije generacije, iPhone 8 i noviji. ;

Ulaz: 5V / 2A; Bežični izlaz: 5V / 1A – 5V

Sviđa Vam se ovaj artikal?

Pošaljite upit

Recenzija

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti komentar “BAMBOO 5W WIRELESS CHARGER WITH PHOTO FRAME”

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.