Wellness 70

Broj artikla: 56.012.90
Dimenzije: 365 x 320 x 520 mm
Preporučena štampa:
Sublimacija
Sublimacija podrazumeva nanošenje specijalne boje na specijalnu površinu uz pomoć toplotne prese. Ovaj proces , slično pečenju, omogućuje prodiranje boje strukturu materijala. Saznajte više
Peškir za tuširanje i kupanje, 400 g/m2, traka za brendiranje sublimacijom širine 10 cm, zakačka od pamučne trake u boji peškira Dimenzija: 70 x 140 cm Sirovinski sastav: 96% pamuk, 4% poliester Pakovanje: 20/5/1 Preporučena štampa: sublimacija.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti komentar “Wellness 70”

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.