Bobby Urban

Broj artikla: P705.642

Antiteft ranac koji je napravljen od materijala koji ne može da se iseče, mnoštvo skrivenih džepova, RFID zaštita na džepovima predviđenim za držanje kartica koji su lako pristupačni. Ovaj fenomenalni ranac ima i bravu sa kombinacijom, dodatnu elastičnu traku kojom možete pričvrstiti kacigu ili loptu uz samo telo ranca. Malo je reči za opisati fenomenalni Bobby Urban!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti komentar “Bobby Urban”

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.