Premium Classic Maska

Broj artikla: PCM

Pamučna Classic maska koja pruža vrhunsku udobnost, dok štiti od svih spoljnih uticaja. Maska može biti crna ili bela, prema klijentovoj želji, a brendira se u gornjem levom ili gornjem desnom uglu, jednobojnom štampom.

Spoljni sloj čini mešavina elastina i poliestera, dok je unutrašnji sloj 100% pamučan.

 

Maska je periva i može se peglati sa unutrašnje strane.

 

Minimalna količina za poručivanje: 100 komada

 

Sviđa Vam se ovaj artikal?

Pošaljite upit

Recenzija

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti komentar “Premium Classic Maska”

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.