Premium Full Color Set

Broj artikla: PFCS

Konačno je stigla jedna kompletna maska, koja će vam omogućiti da ne morate svaki drugi dan da ulazite u apoteku i kupujete novu masku.

U toku proizvodnje, maska se tretira srebrnim jonima, koji pružaju dodatnu antibakterijsku zaštitu.

Masku je moguće prati i peglati, a jednom nedeljno je uz pranje potrebno promeniti i filter.

Uz ovaj set dobijate 4 filtera, koji Vam omogućuju mirno korišćenje mesec dana, a tu su i 2 štipaljke za nos koje pomažu da se maska bolje postavi i prilagodi licu.

 

Maska dolazi u 3 veličine (S, M, L), a svaka maska ima i učkur u donjem-desnom uglu, za dodatno i bolje podešavanje.

 

Ova maska se može brendirati u punom koloru, prema dizajnu koji god napravimo, a minimalna količina je 100 komada.

Sviđa Vam se ovaj artikal?

Pošaljite upit

Recenzija

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti komentar “Premium Full Color Set”

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.