Style Pamučna Maska

Broj artikla: SPM

Specifična maska, napravljena od 2 sloja pamuka, kod koje možete birati između dve različite debljine pamuka i 5 različitih lastiša koji idu oko ušiju.

 

Maska pruža dosta slobode što se boja tiče, a može se i brendirati na više načina.

 

Minimalna količina za poručivanje je 50 komada, a cena koja se može videti odnosi se na količine od 50 do 100 komada bez brendiranja.

 

Za sve dodatne količine, najbolje bi bilo da pričamo uživo.

Sviđa Vam se ovaj artikal?

Pošaljite upit

Recenzija

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti komentar “Style Pamučna Maska”

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.