Štampa na tekstilu – Na kojim tekstilnim predmetima se može štampati

Savremena tehnika i tehnologija izrade različitih tkanina za mnogostruke namene, iznedrila je i mogućnost direktne štampe na tekstilu. To je omogućilo razvoj modernih marketinških alata i poboljšanje promotivnih aktivnosti mnogih poslovnih subjekata.

Štampa na tekstilu daje širok asortiman novih proizvoda, što direktno utiče na razvoj novih biznisa u ovoj oblasti, poboljšanje marketinških aktivnosti svih preduzeća i kreiranje jedinstvene ponude, paketa usluga i prepoznatljivog brenda. Mnogo je prednosti ove delatnosti, i savet je da se uvek odlučite za štampu na tekstilu kako biste nagradili kupce, poslovne saradnike i unapredili svoj biznis.

Štampa na tekstilu opstaje na mnogim predmetima

Gotovo da nema osobe koja nije čula da u današnjim uslovima razvoja tehnologije postoji izrazito:

Ono što je odlično, jeste da su savremene boje vrlo trajne, ne menjaju se tokom vremena i omogućena je i štampa velikog formata na svim podlogama. Postoji mogućnost izbora jedne, nekoliko boja ili čitav niz. Savremena izrada daje odlične mogućnosti da danas poručite štampane predmete, a već u kratkom roku – nekada i za samo jedan dan, imate vaše promotivne proizvode na raspolaganju. Štampa na košuljama, kačketima i majicama je postala vrlo popularna za uslužne delatnosti i njihove zaposlene – brzu hranu, restorane, kafiće, ali i trgovinske radnje i proizvodnju.

Zeppelin Pro pruža usluge štampe na gotovo svim vrstama tekstila kao što su majce, pantalone, duksevi, jakne. kecelje, košulje, peškiri kao i na platnima velikih formata. 

Štampa na tekstilu idealno promoviše vaš biznis

Želite jedinstvenu promociju vašeg biznisa, bez toga da liči na bilo kakvu do sada? Odličan način za to jeste da štampa na košuljama, tekstilnim torbama ili majicama. Možete se odlučiti za bilo kakav font slova, slike, oblike i varijante boja. To daje mogućnost da promovišete preduzeće ili drugu aktivnost potpuno autentično: izaberite da štampa na majicama bude u vidu logotipa, motivacione poruke, prepoznatljivog elementa TV reklame ili neki drugi željeni ključni deo vašeg poslovanja.

Štampa velikog formata daje mogućnost da vaši promocioni tekstilni predmeti budu vrlo uočljivi, prepoznatljivi i direktno povećaju svest javnosti o postojanju i poslovanju. Što je zanimljiviji print na tekstilnim predmetima, to će više podstaći razmišljanje i maštu kupaca i generalno javnosti da se raspitaju više o samom biznisu. Ovi predmeti se često poklanjaju kupcima, korisnicima usluga, ali i zaposlenima, dobavljačima i drugim stejkholderima, odnosno interesnim stranama.

Štampa na tekstilnim predmetima je ekonomična

Štampa na duksericama, majicama i srodnim predmetima je vrlo ekonomično i finansijski isplativo rešenje za promociju vašeg biznisa. Odnos cene i kvaliteta je fenomenalan, posebno ukoliko istaknemo da postoje i veleprodajne ponude. Na taj način, za cenu na veliko i izbor ogromnog broja primeraka štampe, dobija se znatno niža cena po jednom komadu. To je razlog da se mnoge firme odluče za višestruku štampu. Tako, pored toga što se izabere štampa na majicama i košuljama, korisnici biraju i tekstilne torbe, kačkete, trenerke, dukserice, predmete od poliestera i mnogo toga drugog. Dobija se razvoj prepoznatljivosti, i kasnije mogućnosti za brendiranje uz vrlo nizak trošak. Saveti stručnjaka uvek idu u pravcu štampe na tekstilu, jer je povoljna uz velike efekte koje ostvaruje u javnosti. 

Štampa na tekstilnim predmetima je vrlo popularna od ranijih godina. Ipak, današnja, savremena metoda i tehnika štampe uz kvalitetne i jedinstvene boje omogućava realizaciju svake vaše zamisli i ideje, u bilo kom formatu, obliku i dezenu. Zato, odlučite se za ovaj vid promovisanja svog biznisa, jer će rezultati upoznatosti javnosti i pozitivne usmene propagande doći veoma brzo, i reflektovati se na poslovni uspeh. 

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.