Tražiš posao?

Zeppelin Pro d.o.o. godinama beleži odlične rezultate u svetu reklamnog materijala i poslovnih poklona. Naša vizija je oduvek bila jasna i čista, a osnovne karakteristike kojih se držimo u poslovanju su:

  • vrhunski kvalitet usluge
  • iskren i korektan odnos sa klijentima koji prati vrhunska savetodavna usluga
  • korektan odnos prema zaposlenima, praćen prilikama za konstantno usavršavanje i napredovanje

Ukoliko možete da se poistovetite sa ovom vizijom i vidite sebe u našem timu, budite slobodni da nam pošaljete CV, kako bi smo ga imali na raspolaganju i pozvali Vas na intervju, čim se ukaže prva prilika za proširenje sastava.

Ime (obavezno)

Prezime (obavezno)

Telefon (obavezno)

Mail adresa (obavezno)

Prateća poruka

O ZEPPELIN-U

Mi smo tim koji karakteriše odgovornost prema klijentima, njihovim željama i prema sebi. Trudimo se da ne budemo samo trgovci reklamnim materijalom već i vaši savetnici u oblasti izrade reklamnog materijala i biznis poklona koji će vama pomoći da vaš brend na najbolji mogući način dospe do vaših kako budućih i sadašnjih klijenata i poslovnih parnera tako i do vaših zaposlenih.

Zbog toga smo izabrali najbolje partnere u vidu dobavljača i štamparija sa kojima sarađujemo. Trudimo se da izgradimo odnos medjusobnog poverenja i da naša saradnja bude na obostrano zadovoljstvo. To što nas dosadašnji klijenti hvale pomaže nam da se sa velikim entuzijazmom borimo za buduće klijente. Sigurni smo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Čekamo vas,
Zeppelin Pro Beograd

Opširnije...

PRIJAVITE SE!

Prijava na naš newsletter Vam omogućava da uvek prvi dobijete obaveštenja o novim proizvodima u našoj ponudi ili promotivnim kampanjama koje planiramo da uvedemo u budućnosti.